Hodinky prinášajú rovnaký hardvér ako OnePlus Watch 2.

Oppo oznámilo európsku dostupnosť smart hodiniek Watch X. Tie boli pôvodne oznámené v marci tohto roka, avšak na ich európsku verziu sme si museli počkať až doteraz – v júni sa dočkali európskej premiéry spoločne so smartfónmi radu Reno 12 (Pro).

Oppo Watch X majú rovnaký hardvér ako hodinky OnePlus Watch 2. Ponúkajú 1,43-palcový AMOLED displej s rozlíšením 466 × 466 pixelov, frekvenciou 60 Hz a jasom 1000 nitov. Chráni ho zafírové ochranné sklíčko.

Hodinky poháňa procesor Snapdragon W5 Gen 1 s 2 GB RAM a 32 GB úložiskom. Operačný systém je Wear OS 4, ďalšia podpora nebola špecifikovaná.

OPPO Watch XZdroj: TOUCHIT
OPPO Watch X

Batéria má kapacitu 500 mAh a podľa slov výrobcu ponúka výdrž na úrovni 48 až 100 hodín v závislosti od spôsobu používania. V režime šetrenia batérie s obmedzenou funkcionalitou je výdrž až 12 dní. Hodinky sa nabijú v priebehu jednej hodiny.

Oppo Watch X potešia aj dvojpásmovým GPS a pokročilými bežeckými metrikami, ako je doba kontaktu so zemou či vertikálna oscilácia.

Európska cena hodiniek je 329 eur a ich dostupnosť na Slovensku zatiaľ nebola potvrdená. Znamená to, že si ich v prípade záujmu budete musieť objednať zo zahraničia, keďže nie je isté či a kedy budú v ponuke lokálnych obchodov.

Prípadne, ak vás Oppo Watch X zaujali, si môžete kúpiť OnePlus Watch 2 s totožnou výbavou, ktoré sú aktuálne zlacnené na 299 eur.

OPPO Watch XZdroj: TOUCHIT
OPPO Watch X

Zdroj: Oppo, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit