Ponúkajú športovejší dizajn v porovnaní s modelmi GTR a GTS.

Amazfit čoskoro predstaví nové smart hodinky Amazfit Cheetah. Tie budú dostupné v štandardnej a Pro verzii a od ostatných hodiniek tohto výrobcu sa budú odlišovať najmä športovým dizajnom. Ten je zrejmý z fotiek, ktoré zverejnil Roland Quandt na sociálnej sieti Twitter.

Amazfit Cheetah je nový produktový rad v rodine hodiniek tohto výrobcu. Jeho najznámejšími hodinkami sú lifestylové Amazfit GTR a GTS a veľkej obľube sa tešia aj odolné outdoorové hodinky Amazfit T-Rex. Zdá sa, že novým radom Cheetah chce Amazfit cieliť najmä na športovcov.

Informácií o nových hodinkách je zatiaľ málo, avšak mali by byť dostupné v základnej verzii a vo verzii Pro. Nie je známe, čím sa budú odlišovať, avšak verzia Pro ponúkne nylonový remienok a základný model bude mať vo výbave športový silikónový remienok.

Amazfit Cheetah ProZdroj: @rquandt
Amazfit Cheetah Pro

Oba modely ponúknu dve hardvérové tlačidlá, pričom horné tlačidlo funguje aj ako otočná korunka. Totožný dizajn využívajú aj hodinky Amazfit GTR 4. Fotografie tiež prezrádzajú, že nové hodinky budú využívať optický senzor tepu BioTracker 3.0, ktorý majú vo výbave hodinky Amazfit T-Rex 2 a nie najnovšiu štvrtú generáciu, ktorú využívajú modely GTR 4 a GTS 4.

Amazfit Cheetah (Pro) budú mať odolnosť voči vode na úrovni 5 ATM a dá sa predpokladať, že výrobca bude klásť veľký dôraz na presnosť merania GPS, ako tomu bolo v jeho posledných hodinkách. Technické špecifikácie, cenu a dátum vydania pripravovaných hodiniek zatiaľ nepoznáme.

Amazfit CheetahZdroj: @rquandt
Amazfit Cheetah

Zdroj: Twitter

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit