Postupne ho dostávajú prví používatelia.

Xiaomi je ďalší výrobca smart hodiniek a fitnes náramkov, ktorý postupne vynovuje svoju mobilnú aplikáciu. Včera som informoval o novej verzii aplikácie Zepp pre smart hodinky značky Amazfit, teraz prichádza vynovená aplikácia Mi Fitness. V jej prípade sú však zmeny skôr kozmetické a nejde o tak razantný redizajn ako v aplikácii Zepp.

Xiaomi pôvodne predstavilo vynovenú aplikáciu Mi Fitness pred niekoľkými mesiacmi pre Čínu. V týchto dňoch ju začínajú dostávať aj používatelia z Európy a ostatných regiónov. V prvej várke išlo o používateľov fitnes náramku Smart Band 9, avšak zmenu hlásili aj používatelia ostatných nositeľných zariadení tohto čínskeho výrobcu. Niektorým používateľom sa nový dizajn aktivoval po nainštalovaní aktualizácie na verziu 3.33.4i (Android), resp. 3.28.0 (iOS).

Nový dizajn aplikácie Mi Fitness sa zobrazil už aj mne po nainštalovaní aktuálnej verzie z obchodu Google Play. Vynovená aplikácia Mi Fitness prináša drobné zmeny na obrazovke Zdravie. Výraznejšie vizuálne zmeny si všimnete na obrazovke Cvičenie a Xiaomi zjednodušilo aj dizajn obrazoviek Zariadenie a Profil.

Porovnanie starého a nového dizajnu si môžete pozrieť na obrázku.

Aplikácia Mi Fitness od Xiaomi s novým dizajnomZdroj: Xiaomi
Aplikácia Mi Fitness od Xiaomi s novým dizajnom
Aplikácia Mi Fitness od Xiaomi so starým dizajnomZdroj: Xiaomi
Aplikácia Mi Fitness od Xiaomi so starým dizajnom

Zdroj: notebookcheck

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit