K dispozícii je 7 špeciálnych odznakov s platnosťou do 11. augusta.

Letné olympijské hry prebiehajú od 26. júla do 11. augusta 2024 a práve v tomto období môžete získať aj špeciálne odznaky, ktoré Garmin navrhol a sprístupnil práve pri príležitosti LOH 2024 v Paríži. Budete potrebovať iba Garmin hodinky, prípadne iné zariadenie, ktoré máte spárované s mobilnou aplikáciou Garmin Connect.

Garmin výzvy a odznaky môžu byť pre niektorých používateľov motiváciou, aby pravidelne športovali a udržiavali zdravý životný štýl, prípadne aby postupne zlepšovali svoju kondíciu. Detailnejšie som o tejto funkcii písal v samostatnom článku TU.

V skratke však zosumarizujem, že Garmin má túto motivačnú zložku prostredníctvom všemožných výziev a odznakov spracovanú najlepšie zo všetkých výrobcov smart hodiniek. Aplikácia Garmin Connect ponúka obrovské množstvo odznakov, ktoré získate za vaše úspechy. Ich zbieranie funguje podobne ako plnenie výziev v hrách na herných konzolách a počítačoch, akurát v tomto prípade niečo robíte aj pre vaše zdravie.

Garmin hodinky dostali špeciálne olympijské odznakyZdroj: TOUCHIT
Garmin hodinky dostali špeciálne olympijské odznaky

Garmin Connect ponúka tzv. trvalé odznaky, ktoré môžete získať kedykoľvek. Tie každý mesiac dopĺňajú pravidelné mesačné a štvrťročné výzvy, do ktorých sa môžete zapájať prostredníctvom obrazovky Výzvy v aplikácii Garmin Connect.

A raz za čas sa objavia aj skutočné špeciality, ktorými sú teraz olympijské odznaky. Ak ich chcete získať, treba sa zapojiť do výzvy na obrazovke Výzvy a následne v termíne do 11. augusta 2024 splniť podmienky pre jednotlivé odznaky:

  • TRI – absolvujte 20-minútový triatlon alebo multisport aktivitu
  • Beh – zaznamenajte 42,2 km bežeckých aktivít (túto vzdialenosť môžete poskladať z viacerých behov)
  • Osobný rekord – nastavte osobný rekord v bežeckej aktivite
  • Bicykel – zaznamenajte 120 km na bicykli
  • Horská cyklistika – zaznamenajte 4 hodiny horskej cyklistiky (treba použiť režim horský bicykel. Ak ho nemajú vaše Garmin hodinky, zaznamenajte si aktivitu bicykel a po jej skončení si v aplikácii Garmin Connect zmeňte typ športu z bicykla na horský bicykel)
  • Plávanie – preplávajte 1500 metrov v rámci jednej aktivity
  • Tréningy – zaznamenajte 10 silových aktivít, každá musí mať dĺžku aspoň 20 minút
Garmin hodinky dostali špeciálne olympijské odznakyZdroj: TOUCHIT
Garmin hodinky dostali špeciálne olympijské odznaky

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit