Naznačuje to certifikačná databáza.

OnePlus v roku 2021 predstavilo svoje prvé inteligentné hodinky, ktoré sa nedokázali na trhu presadiť. Išlo totižto o prepadák, ktorý sa začiatkom tohto roka snažil zachrániť druhý model OnePlus Watch 2. Tento ťah spoločnosti vyšiel aj vďaka kvalitnej výbave na čele s čipovou sadou Snapdragon W5, systému Wear OS a dlhej výdrži.

OnePlus predstavuje nové smart hodinky Watch 2 s Wear OSZdroj: OnePlus
OnePlus vo februári predstavilo nové smart hodinky Watch 2 s Wear OS

V prípade “dvojok” je zaujímavé aj hybridné riešenie Hybrid OS Interface, ktoré v spolupráci s 500 mAh batériou umožní hodinkám dosiahnuť až 100-hodinovú výdrž na jedno nabitie, avšak je potrebné sa pripraviť na niekoľko kompromisov.

Keďže model OnePlus Watch 2 bol predstavený koncom februára 2024, tak nie je prekvapením, že už teraz sa začali objavovať prvé informácie o ich nástupcovi. Aktuálne sa totižto v certifikačnej databáze TENAA objavil záznam, ktorý poukazuje na model OnePlus Watch 3 s kódovým označením OPWW234.

OnePlus Watch 3 v databáze TENAAZdroj: TENAA
OnePlus Watch 3 v databáze TENAA

Aj nová generácia OnePlus Watch si zachová tradičný dizajn, okrúhly displej a dve bočné tlačidlá. Nová by však mala byť grafika vedľa lunety zobrazujúca hodiny, ako aj textúra na pogumovanom remienku. Z obrázku nie je však jasné, do akej miery sa zmení pravá strana hodiniek, ktorá bola v prípade modelu OnePlus Watch 2 mierne vyčnievajúca. Výpis z databázy potvrdzuje LTE konektivitu cez eSIM ako aj GPS, Wi-Fi a NFC. Kapacita batérie je rovnaká ako pri aktuálnych OnePlus Watch 2, čiže zostáva na hodnote 500 mAh. 

Aktuálne nie je známe, kedy by sa mali OnePlus Watch 3 dostať na trh. Je však zrejmé, že budú uvedené s tabletom OnePlus Pad 2 už v priebehu tohto roka. Ak však nechcete čakať do predstavenia nových OnePlus Watch 3, a chcete nové hodinky s Wear OS, tak práve teraz si môžete kúpiť nové OnePlus Watch 2 v dvoch farebných verziách za akciových 299 eur.

Zdroj: GSMArena, Zd.taf.org.cn

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.