Zdá sa, že Google má v pláne dobyť trh.

Google sa pripravuje na uvedenie novej generácie inteligentných hodiniek Pixel Watch 3. V súvislosti s jej uvedením sa objavila správa, ktorá poteší všetkých fanúšikov zariadení Pixel, ktorí si ešte nezaobstarali inteligentné hodinky Pixel Watch, pretože im ich doterajšie rozmery nevyhovovali.

Portál AndroidHeadlines v spolupráci s OnLeaks zverejnil obrázky modelu Pixel Watch 3 XL, ktoré naznačujú, že Google čoskoro na trh uvedie väčšie hodinky, po ktorých fanúšikovia značky volali už dávnejšie.

Google Pixel Watch 2Zdroj: Google
Google Pixel Watch 2

Doteraz sa síce objavilo niekoľko náznakov o pomenovaní modelu ako Pixel Watch 3 Pro, pričom sa zdá, že tieto informácie neboli pravdivé. Teraz sa začínajú objavovať informácie o modeli Pixel Watch 3 XL, ktorý by mal na základe označenia dostať oproti základnému modelu väčší displej a možno aj väčšiu batériu.

Ďalšie zásadné rozdiely sa však neočakávajú. Toto označenie skutočne naznačuje iba malé hardvérové odlišnosti, ktoré by museli byť pri pomenovaní Pixel Watch 3 Pro oveľa väčšie. Rozdiely medzi základným a Pro modelom veľmi dobre vystihujú smartfóny Pixel 8 a Pixel 8 Pro.

Pixel Watch 3 XL: Konečne väčšie hodinky od GoogleZdroj: OneLeaks×AndroidHeadlines
Pixel Watch 3 XL: Konečne väčšie hodinky od Google

Nové hodinky spoločnosti Google by mohli byť predstavené už túto jeseň spolu so sériou telefónov Pixel 9. Aj tentokrát budú pokračovať v elegantnom dizajne, ktorý sa medzigeneračne vôbec nezmení. Toto rozhodnutie má veľmi dobré odôvodnenie, keďže Google má očividne v pláne osloviť nových zákazníkov, ktorým sa tento dizajn ešte neopozeral.

Rendery hodiniek z OnLeaks vykresľujú čistý dizajn klenutého skla inšpirovaný súvislým povrchom kvapky vody. Súčasťou hodiniek bude opäť digitálna korunka s jedinečným tlačidlom nad ňou. 

Pixel Watch 3 XL budú mať hrúbku až 13,89 mm, 1,45-palcový displej a väčšiu vzdialenosť nožičiek od seba pre upnutie remienkov. Celkové rozmery hodiniek sú vraj 45 mm × 45 mm × 13,89 mm.

Zdroj: AndroidHeadlines

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.