Výrobca zverejnil upútavku na podujatie.

Huawei sa pripravuje na predstavenie nových smart hodiniek. Potvrdzuje to jeho príspevok na sociálnej sieti X.com, v rámci ktorého oznámil, že nové produkty predstaví už 19. septembra 2024 v Barcelone. Nakoľko sa na priloženom obrázku nachádzajú čiastočné fotky dvoch hodiniek, je zrejmé, akých noviniek sa dočkáme.

Je viac než isté, že novými hodinkami bude séria Huawei Watch GT 5. Začiatkom leta sa objavili informácie, ktoré tvrdili, že by mala byť predstavená už čoskoro. Huawei tiež pred pár dňami oznámil novú generáciu svojho senzora tepu, ktorý sa okamžite spájal s pripravovanými Huawei Watch GT 5. A v neposlednom rade, sériu Huawei Watch GT 4 sme pred rokom takisto spoznali v polovici septembra v Barcelone.

Ignorujúc zdokonalený, rýchlejší a presnejší senzor tepu, zatiaľ nie je známe, aké ďalšie zlepšenia by mohla priniesť nová generácia hodiniek Watch GT 5. Na základe môjho testovania predchádzajúcich generácií však vidím priestor z hľadiska prípadného zlepšenia presnosti záznamu GPS. A s novou generáciou sa určite objaví otázka, či sa dá Huawei hodinkami platiť.

Čo je však prakticky isté, Huawei Watch GT 5 budú opäť dostupné v mužskej a ženskej verzii (naznačuje to aj zverejnená upútavka) a určite budú chcieť zaujať dlhou výdržou batérie. Tá dosahovala v prípade predchádzajúcich generácií až 2 týždne používania (menšia verzia mala výdrž na úrovni 1 týždňa).

Huawei Watch GT 5 budú predstavené 19. septembraZdroj: Huawei
Huawei Watch GT 5 budú predstavené 19. septembra

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit