Skvelé hodinky sú teraz ešte lepšími.

Najnovší prírastok do série inteligentných hodiniek od Huawei, model GT 3 Pro, je niekoľko dní dostupný aj na Slovensku. Okrem toho, že ide o jedny z najlepších hodiniek, aké čínsky výrobca kedy vyrobil, dobrou správou je, že nezabúda ani na svoje staršie modely, ktoré rozhodne majú čo ponúknuť. 

Významné vylepšenia sú teraz dostupné aj pre model GT 3, ktorý získal niekoľko nových funkcií, ako aj viaceré vylepšenia tých existujúcich. Všetko je dostupné vďaka májovej aktualizácii s označením HarmonyOS 2.1.0.278. 

Pre hodinky Huawei Watch GT 3 je pripravený prepracovaný prispôsobiteľný „multifunkčný“ ciferník, avšak zlepšení sa dočkala aj presnosť pri outdoorových aktivitách. Viac už prezradí zoznam zmien, ktorý zverejnil portál Huawei Central:

Zdroj: TOUCHIT
Huawei Watch GT 3

Nové funkcie:

  • Pridaná aplikácia Peňaženka po pripojení k zariadeniam so systémom iOS – bohužiaľ, táto funkcia zatiaľ nie je dostupná v našom regióne a to ani pre Android
  • Pridaný prednastavený ciferník „multifunkčný widget„, môžete si prispôsobiť funkcie oblasti ciferníka, ako sú kroky, počasie, srdcový tep atď.
  • Môžete si nainštalovať aplikáciu na výskum zdravia dýchacích ciest, aby ste dosiahli predbežný skríning pľúcnej infekcie (nie je podporovaný pri pripojení k smartfónu so systémom iOS).
  • Pridaná funkcia inteligentnej diagnostiky, ktorá dokáže zistiť a odstrániť problémy s tlačidlami hodiniek, dotykovou obrazovkou, mikrofónom atď. a poskytnúť výsledky detekcie.

Optimalizácia funkcií:

  • Optimalizácia trajektórie funkcií Import a export.
  • Optimalizácia presnosti trajektórií pohybu vo vonkajšom prostredí.
  • Optimalizácia stability systému v niektorých prípadoch.

Huawei Watch GT Runner

Okrem modelu GT 3 sa novej aktualizácie dočkali aj hodinky GT Runner, ktoré patria medzi najlepšie a zároveň najdostupnejšie hodinky pre bežcov s pôsobivým displejom, presným meraním tepu a dlhou výdržou batérie.

Aj v prípade modelu Huawei Watch GT Runner nová aktualizácia má označenie HarmonyOS 2.1.0.278. Okrem toho, že jej súčasťou je súbor nových funkcií, tak bol vylepšený aj celkový používateľský zážitok. Keďže hodinky GT 3 a GT Runner sú z veľkej časti identické, platí pre ne rovnaký zoznam zmien, ktorý je uvedený vyššie.

Dostupnosť aktualizácie si overíte v aplikácii Huawei Zdravie.

Huawei Watch GT RunnerZdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Huawei Watch GT Runner

Zdroj: HuaweiCentral 1, 2

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.