Akcia platí do vypredania zásob.

V rámci poslednej aktualizácie článku Ktoré inteligentné hodinky si kúpiť? som náhodou natrafil na skvelú zľavu na hodinky Samsung Galaxy Watch5 Pro. Tie sú dostupné v ponuke obchodu Datacomp.sk, ktorý považujem za overený a spoľahlivý, za cenu 277 eur, čo predstavuje zľavu 41 % oproti pôvodnej cene 469 eur. Zľavová akcia trvá do vypredania zásob.

Doplnené: Cenu znížil aj Andrea Shop a to na 274,90 eur. Na internete nájdete aj iné obchody s podobnou cenou, avšak osobne vyberám do mojich odporúčaní iba tie obchody, ktoré sú tzv. Autorizovanými predajcami. Ide o obchody, ktoré sú certifikovanými predajcami tovaru a zaručujú jeho kvalitu a originálny pôvod.

Galaxy Watch5 Pro považujem za najlepšie hodinky so systémom Wear OS. Ide o výborný doplnok k Android telefónu, pokiaľ sú pre vás prvoradé inteligentné funkcie, prepojenie s telefónom a inštalácia aplikácií do hodiniek podobným spôsobom ako do smartfónu. Všetky podstatné informácie sa dozviete v recenzii.

Ich výdrž dosahovala počas môjho testovania 2 až 3 dni v závislosti od spôsobu používania. Teoreticky ju môžete predĺžiť až na 4 dni, avšak treba tomu prispôsobiť ich používanie a aplikovať niekoľko tipov, ktoré nájdete v samostatnom článku.

Zdroj: vlastné, Datacomp.sk

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit