V predaji sú už aj na Slovensku za 90 eur.

Amazfit uviedol na slovenský trh najnovšiu generáciu lacných hodiniek Bip. Najnovší model (pre rok 2023) má názov Amazfit Bip 5 a ponúka 1,91-palcový IPS displej s rozlíšením 320 × 380 pixelov – ide o doteraz najväčšiu obrazovku v rámci smart hodiniek tejto značky, ktoré sa dočkali globálneho uvedenia na trh. Displej chráni temperované sklíčko s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov.

Hodinky Bip 5 sú vyrobené z plastu a sú dostupné v troch farbách. Ich rozmery sú 46 × 38 × 11,2 mm, hmotnosť je 26 gramov bez remienka. K dispozícii je jedno bočné tlačidlo. Odolnosť voči vode a prachu je na úrovni IP68.

Amazfit Bip 5 ponúkajú štandardnú výbavu zdravotných a športových funkcií. Využívajú operačný systém Zepp OS 2.0 a umožňujú celodňové meranie tepu, stresu a okysličenia krvi. Nechýba analýza spánku, či počítanie PAI bodov, čo sú minúty aktivity.

Amazfit Bip 5Zdroj: Amazfit
Amazfit Bip 5

K dispozícii je cez 120 športových režimov a zabudované GPS s podporou štyroch navigačných systémov. Hodinky vedia vyhodnotiť VO2 max, zaťaženie tréningu a jeho účinok. Presnosť týchto dát ovplyvňuje presnosť merania tepu pomocou zabudovaného optického senzora počas cvičenia.

Amazfit Bip 5 majú výdrž na úrovni 10 dní bežného používania, resp. 5 dní intenzívneho používania. Kompletné nabitie trvá cca 2 hodiny. Hodinky majú vo výbave aj mikrofón a reproduktor a umožňujú Bluetooth telefonovanie z pripojeného smartfónu.

Amazfit Bip 5 sú v predaji na Slovensku za 90 eur.

Amazfit Bip 5Zdroj: Amazfit
Amazfit Bip 5

Zdroj: Amazfit

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit