Aké sú bežecké hodinky od Amazfitu?

Amazfit vyrobil svoje prvé bežecké smart hodinky, ktoré môžu byť atraktívne nielen pre bežcov, ale aj pre ostatných športovcov, resp. ľudí s aktívnym životným štýlom. Nazývajú sa Cheetah a sú dostupné v základnej verzii a vo verzii Pro, ktorú som mal k dispozícii na test.

Amazfit Cheetah (Pro) zaujmú tenkým a ľahkým šasi, dobrou presnosťou dvojpásmového GPS čipu a prekvapia aj funkciou offline máp, ktorá je v tejto cenovej kategórii nevídaná (230 eur za základný model, resp. 300 eur za Cheetah Pro) – nečakajte však mapy s funkcionalitou na úrovni Garmin hodiniek.

Rozdielov medzi hodinkami je niekoľko – odlišujú sa veľkosťou, materiálom, z ktorého je vyrobený rámik okolo displeja, materiálom remienka a tiež aj funkciou Bluetooth telefonovania. Ostatné parametre a funkcie sú totožné a všetky potrebné detaily sa dozviete z mojej videorecenzie.

Vo videorecenzii tiež nájdete zhodnotenie presnosti merania tepu počas behania, presnosti merania GPS a ďalšie dôležité informácie, ktoré vám môžu pomôcť, ak vás Cheetah (Pro) zaujali, resp. ak vyberáte nové smart hodinky s dôrazom na pravidelné športovanie. K dispozícii je tiež textová recenzia.

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit