Sú to najlepšie smart hodinky od Applu.

Apple Watch Ultra 2 síce neprinášajú výrazné medzigeneračné zlepšenia, avšak aj napriek tomu ide o najlepšie Apple Watch na trhu a o jedny z najlepších smart hodiniek vôbec.

Pokiaľ zvažujete kúpu nových Apple Watch a rozpočet vám to umožňuje, priplatenie si za model Ultra 2 dáva zmysel, a to z viacerých dôvodov – získate hodinky, ktoré sú výrazne odolnejšie v porovnaní so základnými Apple Watch, s citeľne lepšou výdržou batérie (približne dvojnásobnou) a podporou pre eSIM.

Je síce pravda, že eSIM konektivitu pre Apple Watch zatiaľ neponúka žiaden slovenský operátor, avšak pevne verím, že sa to počas tohto roka zmení. Apple Watch Ultra 2 tiež ponúkajú veľký LTPO OLED displej s jasom až 3000 nitov, čo je naviac v segmente smart hodiniek. V prípade tohto displeja určite nebudete mať problém s čitateľnosťou, a to ani na priamom letnom slnku.

Apple Watch Ultra 2 prišli do predaja pred necelým polrokom za cenu 899 eur. Aktuálne ich môžete kúpiť v zľave za 829 eur. Zlacnené sú všetky modely, takže si stačí vybrať verziu s preferovaným remienkom.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit