Problémy neobišli ani jeden z najlepších fitness náramkov na trhu.

Podľa správy z webu Android Authority sa používateľom po novej aktualizácii vybíja batéria príliš rýchlo alebo sa zobrazuje len čierna obrazovka. Mnohí tomu nemali ako zabrániť, pretože aktualizovanie sa spustilo automaticky. Ide o verziu 194.61 pridávajúcu nové ciferníky hodín, podporu globálnych znakov z rôznych jazykov alebo napríklad textových oznámení sprava doľava. Okrem iného aj obligátne opravy chýb. Nepríjemné je, ak nová aktualizácia prinesie ďalšie a najmä obmedzí funkčnosť zariadenia.

Na diskusnom fóre sa objavilo viacero príspevkov, kde sa používatelia sťažovali na nereagovanie zariadenia. Týmto javom trpeli aj minulé verzie tohto náramku a považujeme to za slabšiu stránku. Charge 5 používame dlhodobo a s nereagovaním na dotyk sme sa stretli minimálne, raz možno dvakrát po dobu niekoľkých mesiacov.

V prípade, kedy náramok prestane reagovať je možné pokúsiť sa do neho nainštalovať iný vzhľad hodín. To ho zvyčajne preberie. Následne si môžete aplikovať pôvodný vzhľad hodín a prostredia. Dôležité je, aby nastal zápis týchto údajov Pomôcť môže aj pripojenie na k nabíjaciemu káblu a spustenie nabíjania. V prípade, že náramok nereaguje, zostáva posledná možnosť a to nechať ho úplne vybiť.

Zdroj: Android Authority

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.