Doplnky sú dostupné v obchode Connect IQ Store.

Aj hodinky značky Garmin ponúkajú svoj obchod s aplikáciami a softvérovými ciferníkmi. Nazýva sa Connect IQ Store a dostupný je cez webové rozhranie a takisto prostredníctvom mobilných aplikácií pre Android a iOS.

V tomto obchode nájdete viacero užitočných doplnkov a ciferníkov, vďaka ktorým si môžete zlepšiť zážitok z používania Garmin hodiniek. K dispozícii sú napríklad streamovacie služby Spotify a Deezer, ktoré môžete počúvať v offline režime alebo aplikácie na počúvanie podcastov.

Rovnako nechýba množstvo doplnkov, ktoré sú určené pre športovcov a ostatných používateľov na získanie ďalších alebo špecifických údajov počas športovania, resp. na prepojenie so službami tretích strán.

Oficiálna kalkulačka pre Garmin hodinkyZdroj: Garmin
Oficiálna kalkulačka pre Garmin hodinky

V obchode Connect IQ Store nájdete aj užitočné aplikácie, ktoré prinášajú hodinkám dodatočné inteligentné funkcie. Medzi takéto aplikácie patrí kalkulačka. V minulosti sa v aplikačnom obchode nachádzalo niekoľko kalkulačiek tretích strán, koncom roka 2023 konečne pribudla oficiálna aplikácia priamo od Garminu.

Aplikácia Calculator ponúka niekoľko funkcií. K dispozícii je základná kalkulačka, prevodník mien, jednotiek a kurzov, funkcia na rýchle rozdelenie účtu podľa počtu osôb či jednoduché počítadlo, ktoré započíta každé ťuknutie na displej.

Pokiaľ je kalkulačka funkcia, ktorá vám doteraz chýbala v Garmin hodinkách, odporúčam stiahnuť práve túto aplikáciu. Kalkulačka od Garminu však nie je dostupná pre úplne všetky hodinky tejto značky. Zoznam kompatibilných zariadení si môžete pozrieť na stránke s detailnými informáciami o aplikácii.

Do obchodu Connect IQ Store pribudla aj ďalšia novinka, ktorá si zaslúži pozornosť – oficiálny ciferník bratislavského ČSOB maratónu, v rámci ktorého sa pobeží aj Garmin Runing Series Minimaratón. Pokiaľ sa na tieto preteky chystáte, oficiálny ciferník vám túto udalosť bude pripomínať a zároveň bude odpočítavať dni do pretekov.

ČSOB maratón ciferník pre Garmin hodinkyZdroj: Garmin
ČSOB maratón ciferník pre Garmin hodinky

Zdroj: Connect IQ Store (1, 2, 3)

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit