Garmin tactix 7 AMOLED Edition rozširujú zoznam Garmin hodiniek, ktoré premigrovali z transflexného na AMOLED displej.

Garmin uviedol do predaja ďalšie hodinky s AMOLED displejom – model Garmin tactix 7 AMOLED Edition. Tieto hodinky priamo nadväzujú na pôvodné tactix 7 z apríla 2022 a okrem nového displeja prinášajú aj najnovšiu generáciu optického senzora tepu, Garmin Elevate 5. generácie.

Hlavným lákadlom hodiniek Garmin tactix 7 AMOLED Edition je 1,4-palcový AMOLED displej s adaptívnym jasom. Garmin síce nedefinuje maximálny jas, avšak tvrdí, že hodinky ponúkajú výbornú čitateľnosť na slnečnom svetle. Výhodou z pohľadu taktických hodiniek je fakt, že minimálny jas displeja je nižší ako 1 nit, takže v tme nebudú zbytočne svietiť.

Zdroj: Garmin
Garmin tactix 7 AMOLED Edition

Garmin tactix 7 AMOLED Edition majú puzdro z vláknami vystuženého polyméru. Luneta a zadný kryt je z titánu, displej chráni zafírové ochranné sklíčko. Hodinky spĺňajú vojenské štandardy odolnosti MIL-STD-810 a majú odolnosť voči vode na úrovni 10 ATM. Do výbavy dostali aj najnovší senzor tepu Garmin Elevate 5. generácie a dvojpásmový multi-GNSS GPS čip.

Výdrž dosahuje až 31 dní, resp. až 11 dní v Always-on režime. Nechýba ani zabudované svietidlo, ktoré je dostupné aj so špeciálnym režimom pre nočné videnie. Zdravotné, športové a tréningové funkcie sú totožné ako v prípade Garmin Epix Pro (Gen 2). Ak vás Garmin tactix 7 AMOLED Edition zaujali, avšak nevyžadujete špeciálne taktické funkcie týchto hodiniek, tak 51 mm verzia hodiniek Garmin Epix Pro (Gen 2) môže byť pre vás lepšia a o niečo lacnejšia voľba.

Garmin tactix 7 AMOLED Edition sú už v predaji aj na Slovensku za cenu 1399 eur.

Garmin tactix 7 AMOLED EditionZdroj: Garmin
Garmin tactix 7 AMOLED Edition

Zdroj: Garmin, garmin.sk

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit