Výrobca ich uviedol na čínsky trh, časom sa dostanú aj do Európy.

Honor oficiálne predstavil svoje prvé smart hodinky s eSIM funkcionalitou – Honor Watch 4. Majú hranatý dizajn s 1,75-palcovým AMOLED displejom s rozlíšením 390 × 450 pixelov a 60 Hz obnovovacou frekvenciou. Hrany hodiniek sú mierne zaoblené.

Hodinky využívajú operačný systém MagicOS, takže predpokladám, že ich funkcionalita bude podobná Huawei hodinkám so systémom HarmonyOS – konkrétne modelom radu Huawei Watch GT, keďže výdrž Honor Watch 4 dosahuje až 10 dní.

Kľúčovou funkciou nových hodiniek od Honoru je zabudovaná eSIM funkcionalita. Znamená to, že si v hodinkách môžete aktivovať telefónne číslo a telefonovať s nimi a posielať SMS správy nezávisle od telefónu.

Honor Watch 4 ponúkajú tradičné zdravotné funkcie, ako je meranie celodňového tepu, stresu, okysličenia krvi a analýzu spánku. K dispozícii je 85 športových režimov a multi-GNSS čip (GPS a ostatné navigačné systémy).

Nové hodinky od Honoru boli predstavené pre čínsky trh, kde sa predávajú za 125 eur (v prepočte). Honor ich plánuje uviesť aj na globálny trh, avšak detaily nedefinoval.

Honor Watch 4Zdroj: Honor
Honor Watch 4

Zdroj: Honor, notebookcheck

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit