Najnovšia séria smart hodiniek od Huawei nesie názov Watch 4, obsahuje dva modely a prináša množstvo šikovných vychytávok – okrem iného aj navigáciu bez nutnosti pripojenia smartfónu.

Vďaka nej môžete navigovať z jedného miesta na druhé iba s použitím smart hodiniek, a to jednoduchým zdvihnutím zápästia.

Aplikácia Petal Maps Wearable funguje samostatne a nepotrebuje byť pripojená k smartfónu. Zabudnite na zdĺhavé kroky od odomknutia smartfónu až po spustenie navigácie a zadanie cieľa. Stačí jemne zdvihnúť ruku a navigácia sa zobrazí okamžite. Táto funkcia bude obzvlášť užitočná pre fanúšikov a aktívnych vyznávačov outdoorových športov, ako je napríklad cyklistika či turistika.

Plánovanie trasy a aktualizácia dát v reálnom čase

Navigačné služby v najnovších hodinkách zahŕňajú vyhľadávanie destinácií, plánovanie trás, navigáciu pešo alebo na bicykli, hlasovú reprodukciu pokynov, ale aj upozornenia prostredníctvom vibrácií. Vďaka tomu už nezablúdite a na križovatkách si vyberiete vždy tú správnu cestu.

Petal Maps Wearable ponúkajú tiež navigačné funkcie pre blízke miesta, ako sú autobusové zastávky či kaviarne, na jeden klik. Dokonca môže pomôcť užívateľom rýchlo nájsť napr. obchody s potravinami na neznámych miestach.

Pri každodennom používaní nová verzia Petal Maps Wearable vie odporučiť najlepšiu trasu pre pešiu alebo cyklistickú jazdu, a to na základe jedinečného algoritmu plánovania trás od Huawei. Dáta Petal Maps sa aktualizujú v reálnom čase, čím sa eliminujú nepredvídateľné okolnosti na zvolenej trase, ako napríklad stavebné práce, dopravné zápchy alebo zložité cestné podmienky. Reálne zobrazenie polohy tiež ponúka funkciu výpočtu rýchlosti, ktorá užívateľom umožňuje zistiť vzdialenosť od ich cieľa počas pešej chôdze alebo jazdy na bicykli.

Huawei Watch 4: Smart hodinky, ktoré vás znavigujú aj bez telefónuZdroj: Huawei
Huawei Watch 4 sú smart hodinky, ktoré vás znavigujú aj bez telefónu

Kompletná navigácia na ciferníku

Na rozdiel od navigácie zobrazovanej vo forme textového skrolovania v iných smart hodinkách, Petal Maps môže zobraziť kompletnú navigačnú mapu na ciferníku. Táto funkcia je ďalej vylepšené vďaka HarmonyOS, z ktorého si prepožičala prívetivý dizajn, jednoduché a dizajnovo pôsobivé rozhranie a ergonomické rozloženie jednotlivých prvkov.

Aplikácia Petal Maps Wearable je ukážkou, aké všestranné zážitky prináša značková Huawei navigácia. Petal Maps sú dostupné pre všetky smartfóny s Androidom a stiahnete ich z populárnych obchodov AppGallery aj Google Play.

Huawei uviedol najnovšiu sériu smart hodiniek Watch 4 na slovenský trh iba nedávno. Vybavenejší z dvojice modelov, Watch 4 Pro, sa môže pochváliť telom z leteckého titanu pre luxusný pocit a dlhú životnosť. Ciferník hodiniek je pokrytý zafírovým sklíčkom, ktoré je odolné voči škrabancom a zvyšuje eleganciu hodiniek. Čierny nerezový kryt so 3D zakriveným sklom vytvára elegantný a futuristický vzhľad.

Tieto inovatívne dizajnové prvky a materiály vysokej kvality robia zo série Huawei Watch 4 výnimočný produkt nielen z pohľadu funkcií a výdrže batérie, ale aj použitých materiálov. Hodinky tiež poskytujú pokročilý a rozsiahly monitoring zdravotných funkcií, ktorými sú nositeľné zariadenia tohto výrobcu známe už roky. Vylepšená funkcia eSIM umožňuje nezávislé hovory a správy mimo dosah telefónu.

Huawei Watch 4 ProZdroj: TOUCHIT
Huawei Watch 4 Pro

Na Slovensku už v predaji, aktuálne so zľavou

Luxusné smart hodinky pre športové aktivity a pokročilé monitorovanie zdravia sú aktuálne v slovenskom predaji. Huawei Watch 4 Pro s titánovým remienkom kúpite za 699 eur, rovnaký model s koženým remienkom je v predaji za 549 eur. Odporúčaná cena model Watch 4 s čiernym gumeným remienkom je 449 eur.

Ak si ktorékoľvek z hodiniek zakúpite do 25. júna 2023 u vybraných maloobchodných partnerov, získate u predajcu promo kód na zľavu vo výške 85 eur. Detailné podmienky nájdete na oficiálnych stránkach predajcov. 

Článok vznikol v spolupráci s Huawei.

Prečítajte si aj:

Komentáre sú uzavreté