Hodinky Huawei Watch Ultimate sa dočkali špeciálnej zlatej verzie.

Huawei Watch Ultimate prišli na trh v apríli tohto roka a ide o najlepšie vybavené hodinky tohto výrobcu z hľadiska použitých materiálov a výrobných technológií. Huawei ich teraz posunul na ďalšiu úroveň a predstavil ich zlatú verziu s názvom Huawei Watch Ultimate Design.

Tá sa odlišuje farebným spracovaním, nakoľko obsahuje viacero zlatých prvkov. V prípade lunety je použitých šesť častí z 18-karátového zlata, ostatné prvky zlatej farby využívajú pozlátený kov. Huawei sa chváli aj pokročilým výrobným procesom, vďaka ktorému sú Huawei Watch Ultimate Design šesť až sedemnásobne pevnejšie a odolnejšie voči korózii ako základný model.

Ostatné vlastnosti hodiniek sú totožné so základnými Huawei Watch Ultimate. Majú 1,5-palcový LTPO AMOLED displej s obnovovacou frekvenciou od 1 do 60 Hz a vynikajú aj odolnosťou voči vode na úrovni reálneho potápania do hĺbky až 100 metrov, nakoľko spĺňajú štandardy ISO 22810 a EN13319.

Výdrž dosahuje až 14 dní a pokiaľ vás zaujímajú ďalšie detaily, prečítajte si moju recenziu na štandardné Huawei Watch Ultimate – nájdete ju TU.

Zdroj: vlastné, Huawei

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit