Withings prináša inteligentné váhy Withings Body Scan, Body Comp a Body Smart na slovenský trh.

Tieto váhy umožňujú analýzu bioelektrickej impedancie, presné váženie a podrobné informácie o zdraví a kondícii. Novinkou je aj jasný a ostrý farebný displej.

Withings Body Smart

Toto je vstupenka do sveta inteligentných váh. Váha Body Smart sleduje 8 údajov o zložení tela vrátane pomeru tuku a svalovej hmoty. K dispozícii je aj index viscerálneho tuku alebo meranie srdcovej frekvencie.

Vďaka technológii Precision, ktorá využíva nezistiteľný elektrický prúd, ponúka osobná váha Withings Body Smart ďalšie nové merania, ako je napríklad index viscerálneho tuku a kardiovaskulárne štatistiky. To vám pomôže sledovať vaše celkové zdravie.

Withings Body SmartZdroj: Withings
Withings Body Smart

Withings Body Comp

Inteligentná váha Withings Body Comp vychádza z funkcií váhy Body Smart a pridáva ďalšie funkcie – zaznamenávanie tradičných metrík, ako je zloženie tela, hodnotenie kardiovaskulárneho systému vrátane pokojovej srdcovej frekvencie a cievneho veku a tiež aj novú funkciu hodnotenia nervového zdravia.

Withings Body Comp dokáže vyhodnotiť aj stav nervov na nohách a dokáže odhaliť príznaky periférnej autonómnej neuropatie – poškodenia drobných nervov, ktoré môžu byť znakom komplikácií bežných chronických ochorení.

Withings Body CompZdroj: Withings
Withings Body Comp

Withings Body Scan

Withings Body Scan je najpokročilejšia váha v ponuke. Okrem všetkých vyššie uvedených funkcií ponúka technológiu segmentácie tela. Na tento účel je vybavená špeciálnou rukoväťou so snímačmi, ktorá umožňuje váhe nezávisle skenovať trup, ruky a nohy a poskytnúť tak presný obraz o zložení tela a celkovej kondícii.

Toto je dôležitá vlastnosť, nakoľko aj naše testovanie viacerých inteligentných váh odhalilo, že niektoré váhy majú problém s presným meraním zloženia tela.

Withings Body ScanZdroj: Withings
Withings Body Scan

Váha Withings Body Scan je navrhnutá tak, aby pri každom vážení zisťovala zmeny kardiovaskulárneho zdravia. Ponúka celý rad pokročilých meraní srdcového zdravia vrátane 6-zvodového EKG, rýchlosti pulzovej vlny a pokojovej srdcovej frekvencie. Táto váha bola vyvinutá v spolupráci s neurológmi, dokáže tak monitorovať aj zdravie nervov a pomáha odhaliť príznaky periférnej autonómnej neuropatie.

Všetky údaje namerané z váhy možno jednoducho monitorovať prostredníctvom mobilnej aplikácie Withings. Používatelia získajú nielen rýchly prenos údajov z posledného váženia vďaka pripojeniu Wi-Fi, ale aj podrobné štatistiky a grafy, ktoré uľahčujú sledovanie zdravotných trendov.

Withings Body ScanZdroj: Withings
Withings Body Scan

Cena a dostupnosť

Všetky modely sú v predaji v čiernej a bielej farbe.

  • Withings Body Smart možno zakúpiť za cenu 99,95 eur,
  • Withings Body Comp za 199,95 eur,
  • Withings Body Scan stojí 399,95 eur.

Zdroj: Withings

Prečítajte si aj:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.