Informácie o ich existencii sa začínajú šíriť z certifikačných databáz.

Spoločnosť Nothing, ktorú vedie jeden zo zakladateľov spoločnosti OnePlus, pracuje na inteligentných hodinkách. Značka sa od svojho vzniku snaží od konkurencie odlíšiť predovšetkým transparentným dizajnom, avšak nie je to jediná výhoda, ktorú ponúka. Aj vzhľadom k tomu, že ide o veľmi mladú značku, tak jej prvý smartfón je možné zakúpiť aj u slovenských operátorov.

Nové správy z portálu AndroidAuthority však naznačujú, že spoločnosť pracuje na inteligentných hodinkách, ktoré by doplnili pomaly, ale isto sa rozrastajúcu ponuku spoločnosti. Detaily si všimol leaker Mukul Sharma, ktorý sa dostal k zoznamu ochranných známok a certifikátov pod značkou „CMF BY Nothing„, o ktoré spoločnosť požiadala začiatkom tohto roka. Na túto žiadosť priamo nadväzuje aj certifikačný záznam produktu s modelovým číslom „D395„, ktorý je klasifikovaný ako inteligentné hodinky.

Na druhej strane je potrebné mať na pamäti, že samotná ochranná známka ešte nezaručuje, že spoločnosť niekedy v budúcnosti inteligentné hodinky vôbec uvedie. Vzhľadom na zameranie spoločnosti Nothing však existuje vysoká šanca, že sa tak skôr či neskôr stane.

Musíme však podotknúť, že zoznam ochranných známok a certifikátov sa objavil už začiatkom tohto roka, spolu s tweetmi generálneho riaditeľa spoločnosti Nothing Carla Peia, ktorý v tom čase intenzívne používal hodinky Samsung Galaxy Watch5 Pro, aby viac pochopil túto „kategóriu produktov„.

Teraz je však veľmi skoro hovoriť o tom, či sa Nothing vrhne do sveta inteligentných hodiniek so systémom Wear OS, alebo najskôr vydá fitness náramok v štýle Xiaomi Mi Band 7. Vzhľadom k tomu, že tieto informácie o hodinkách sa objavili na internete, tak je možné, že prvé inteligentné hodinky spoločnosti Nothing sú tu čo nevidieť.

Žeby boli uvedené už počas predstavenia smartfónu Nothing Phone (2)?

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Komentáre sú uzavreté