Spoločnosť má po prvej generácii čo naprávať.

Ešte začiatkom roka 2022 sa zdalo, že spoločnosť OnePlus chce čo najrýchlejšie zabudnúť na blamáž, ktorú zažila s prvou generáciou svojich hodiniek. Patrili totižto k tomu najhoršiemu na trhu a nedokázali držať krok s konkurenciou. Ako však čas plynul, tak tieto hodinky sa celkom vytratili z ponuky značky. Teraz sa však zdá, že spoločnosť teraz intenzívne pracuje na druhej generácii OnePlus Watch, ktorá by mala byť podľa portálu GSMArena predstavená v roku 2024.

Spoločnosť OnePlus počas rokov zmenila svoju obchodnú stratégiu a začala uvádzať zariadenia naprieč celým cenovým spektrom. Nielenže ponúka vlajkové smartfóny, ale uvádza aj cenovo dostupné modely vrátane slúchadiel a tabletov. Pripomeňme si, že OnePlus Watch boli uvedené v marci 2021, avšak ich funkcie patrili skôr do skupiny fitness náramkov, ako skutočných inteligentných hodiniek.

Na druhej strane je priam žiadúce, aby značka, akou je OnePlus, predstavila poriadne inteligentné hodinky. Pokojne aj s Wear OS. Správy o uvedení hodiniek OnePlus Watch 2 pochádzajú od známeho leakera Maxa Jambora, ktorý tvrdí, že hodinky OnePlus Watch 2 budú uvedené na trh v roku 2024 s okrúhlym dizajnom. Zdroj okrem toho prezradil, že OnePlus Watch 2 budú (neprekvapujúco) lepšie ako prvá generácia. 

Veríme, že OnePlus sa inšpiruje napríklad aj hodinkami od Xiaomi Watch 2 Pro, ktoré už od 235,90 eur ponúkajú spomínaný systém Wear OS a bohatú sadu funkcií. Hoci zdroj neuviedol, kedy by sa mali nové hodinky dostať na trh, tak ich predstavenie by mohlo byť spojené s uvedením telefónu OnePlus 12 niekedy začiatkom roka 2024.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.