Kórejská spoločnosť onedlho predstaví obrovské množstvo zaujímavých zariadení.

Samsung už o pár dní usporiada konferenciu Unpacked, na ktorej predstaví viaceré novinky zo sveta inteligentných hodiniek Galaxy Watch. Pokým pravdepodobne najočakávanejším modelom je verzia Galaxy Watch Ultra, tak začiatkom tohto roka sa objavili aj správy o cenovo dostupnejšej verzii Galaxy Watch SE. V súvislosti s týmto modelom sa však spomínal aj iný názov, ktorý by mohol byť Galaxy Watch4 (2024). Hoci teraz sa na internete objavilo číslo potvrdzujúce existenciu modelu, tak stále sa čaká na potvrdenie jeho konečného názvu.

Samsung Galaxy Watch UltraZdroj: Smartprix, OnLeaks
Samsung Galaxy Watch Ultra

Portál GSMArena informuje, že Samsung sa pripravuje na predstavenie množstva inteligentných hodiniek počas udalosti Unpacked, ktorá sa bude konať 10. júla. Počas tejto udalosti sa očakáva, že Samsung popri sérii Galaxy Watch7, modelu Galaxy Watch Ultra a dostupnejšej verzii FE, predstaví aj novú generáciu skladateľných telefónov Galaxy Z Fold6 a Galaxy Z Flip6.

Za zmienku stojí aj to, že pomerne často sa s uvedením novej generácie skladateľných telefónov a inteligentných hodiniek spomínal koniec júla, keď sa bude konať olympiáda v Paríži. Dobrou správou je, že Samsung vyššie spomenuté novinky stihne predstaviť o niekoľko dní skôr

Čo sa však týka hodiniek Galaxy Watch FE, tak ich existenciu naznačila podpora na webových stránkach Samsung v Spojenom kráľovstve a Latinskej Amerike. Na krátky čas sa na nich objavili hodinky s označením SM-R861, o ktorých sa predpokladá, že ide o spomínaný model Galaxy Watch FE. Nie je však vylúčené, že hodinky budú nakoniec mať iné označenie. Predchádzajúce fámy dokonca naznačili, že hodinky si zachovajú otočnú lunetu a ich hardvér bude vychádzať zo série Galaxy Watch4.

Zároveň sa očakáva, že nová séria Galaxy Watch7, vrátane modelu Ultra, prinesie vylepšenia v oblasti výkonu, monitorovania zdravia a ďalších funkcií. Ponúkne elegantný dizajn a ďalšie pokročilé možnosti.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.