Senzor teploty dostane konečne všestrannejšie využitie.

Hodinky Samsung Galaxy Watch5 (Pro) prišli na trh so zabudovaným senzorom teploty. Ten bol niekoľko mesiacov nefunkčný, avšak v apríli tohto roka ho výrobca konečne zaktivoval – hoci, iba pre účely presnejšieho sledovania menštruačného cyklu, ktoré berie do úvahy aj teplotu pokožky.

Zdá sa však, že senzor teploty v hodinkách má všestrannejšie využitie, čo aktuálne potvrdil aj samotný Samsung, ktorý oznámil, že čoskoro sprístupní novú aplikáciu Thermo Check.

Samsung tvrdí, že nová aplikácia Thermo Check umožní používateľom jednoducho merať teplotu okolia, od jedla, ktoré sa chystajú zjesť, až po vodu, v ktorej sa chystajú plávať, a to všetko bez potreby fyzického kontaktu.

Samsung prezradil, že nová aplikácia bude najskôr k dispozícii „na pripravovaných zariadeniach Galaxy Watch“, teda v hodinkách Galaxy Watch6 a Watch6 Classic, a neskôr sa rozšíri aj do hodiniek radu Galaxy Watch5.

Aplikácia Thermo Check pre hodinky Samsung Galaxy WatchZdroj: Samsung
Aplikácia Thermo Check pre hodinky Samsung Galaxy Watch

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit