Na náš trh by sa mali dostať začiatkom roka 2024.

Značka Nothing, ktorá je známa najmä svojimi smartfónmi Nothing Phone a slúchadlami Nothing Ear, predstavila v auguste 2023 novú podznačku CMF by Nothing. Jej cieľom je prinášať na trh cenovo dostupné zariadenia. V prvej várke sú to slúchadlá CMF Buds Pro, ktoré si už kúpite aj na Slovensku, smart hodinky CMF Watch Pro a nabíjačka CMF Power 65 W GaN.

Podľa dostupných informácií by sa mali na Slovensku predávať aj smart hodinky CMF Watch Pro, a to od začiatku roka 2024. Naznačuje to aj najnovšia aktualizácia softvéru na verziu 11.0.0.45, ktorá prináša lokalizáciu do češtiny. Výrobca okrem toho zoptimalizoval synchronizáciu údajov o počasí, zlepšil diaľkovú spúšť fotoaparátu a zdokonalil používateľské rozhranie a používanie hodiniek.

CMF Watch ProZdroj: CMF
CMF Watch Pro

Hodinky CMF Watch Pro ponúkajú hranatý dizajn s 1,96-palcovým AMOLED displejom s rozlíšením 410 × 502 pixelov. Maximálny jas dosahuje viac ako 600 nitov. Hodinky majú puzdro zo zliatiny hliníka a 22 mm silikónový remienok.

CMF Watch Pro majú tradičnú výbavu zdravotných a športových funkcií. Ponúkajú celodňové meranie tepu, stresu, okysličenia krvi a analýzu spánku. K dispozícii je viac ako 110 športových režimov a zabudovaný GPS čip s podporou piatich navigačných systémov.

Hodinky majú odolnosť voči vode a prachu na úrovni IP68 a ponúkajú aj funkciu Bluetooth telefonovania. Ich výdrž dosahuje až 13 dní.

Európska, resp. slovenská cena hodiniek CMF Watch Pro nie je zatiaľ známa, avšak predpokladám, že sa bude pohybovať na úrovni 70 až 80 eur.

CMF Watch ProZdroj: CMF
CMF Watch Pro

Zdroj: gizmochina, cmf

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit