Budú to Xiaomi Watch 3 Pro?

Viacerí výrobcovia smart hodiniek sa chystajú na uvedenie novej generácie svojich zariadení. Už o pár dní sa dočkáme nových Samsung Galaxy Watch Ultra a Galaxy Watch7 so systémom Wear OS. V blízkej budúcnosti sa k nim pridajú aj OnePlus Watch 3, ktoré sa objavili v databáze regulátora.

A zdá sa, že novú generáciu smart hodiniek pripravuje aj Xiaomi. Digital Chat Station zverejnil na sociálnej sieti Weibo prvotné informácie, ktoré prezrádzajú, že pripravované hodinky budú mať kapacitu batérie na úrovni 586 mAh a ponúknu 10 W rýchle nabíjanie (z pohľadu smart hodiniek ide naozaj o rýchle nabíjanie).

Pripravované hodinky od Xiaomi budú mať okrúhly OLED displej a ponúknu aj podporu pre eSIM. Bohužiaľ, ich názov zatiaľ nie je známy – poznáme iba modelové označenie M2312W1, ktoré sa objavilo v čínskej TAF databáze (zdroj: gizmochina). Čínska databáza prezradila aj dizajn hodiniek, ktorý pripomína hodinky Xiaomi Watch 2 Pro.

Pripomeňme, že Xiaomi Watch 2 Pro majú modelové označenie M2233W1 a boli predstavené pred rokom na konci septembra. Vzhľadom na dizajn hodiniek a čas, kedy sa nové hodinky objavili v databáze regulátora, je pravdepodobné, že by nové hodinky mohli byť práve Xiaomi Watch 3 Pro.

Na druhej strane môže ísť aj o prírastok do série Xiaomi Watch S. Posledný model, Xiaomi Watch S3, má modelové označenie M2323W1 a ponúka dlhšiu výdrž vďaka systému Xiaomi HyperOS.

Bez ohľadu na to, do ktorej série bude novinka nakoniec patriť, bude mať väčšiu batériu ako predchodcovia. Xiaomi Watch 2 Pro a Watch S3 mali batériu s kapacitou 486 mAh, resp. 495 mAh.

Xiaomi pripravuje nové smart hodinkyZdroj: TAF
Xiaomi pripravuje nové smart hodinky

Zdroj: weibo, gizmochina

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit