Spoločnosť Xiaomi pred niekoľkými dňami oznámila, že v dohľadnej dobe príde na trh s novým Mi Smart Band-om

Odhady boli správne a v názve sa objavilo pri čísle aj spomínané písmeno „i“. Špekulácie o vzhľade totožnom s Mi Band 4 sa nepotvrdili a tento nový počin preberá dizajn po predchodcovi tretej generácie. Nakoľko útočí na trh primárne s cenou, tak náramku chýba jedna zo základných funkcií monitorovacích zariadení Mi Band, ktorou je monitorovanie srdcovej frekvencie. Rovnako nepoteší ani dostupnosť limitovaná pre indický trh.

Inteligentný náramok má 0,78-palcový AMOLED monochromatický displej s rozlíšením 128 × 80 pixelov s kapacitným dotykovým tlačidlom. Náramok používateľa upozorní pri  prichádzajúcom hovore alebo notifikácii. K ďalším funkciám patrí aj počítadlo krokov a kalórií, sledovanie aktivity, monitor kvality spánku, či upozornenie pri dlhodobejšom sedení. Vodeodolnosť je do 5 ATM / 50 m a výdrž na jedno nabitie je 20 dní v závislosti od využívania. Kapacita batérie je 110 mAh a jej plné nabitie cez pribalený kábel trvá 2,5 hodiny.

Mi Smart Band 3i sa spája so zariadením pomocou Bluetooth 4.2 a je kompatibilné so všetkými zariadeniami s Androidom 4.4 a vyššie, taktiež s iOS 9.0 a vyššie. Samotné rozmery fitness náramku sú 46,8 × 18,1 × 11 mm a na trh prichádza v čiernej farbe.

Xiaomi pri „3íčku“ prišlo s cenovkou v prepočte 18 dolárov, čo je lacnejšie ako Mi Smart Band 3 na indickom trhu, kde je cena stanovená na 25 dolárov. Predobjednávky začnú dnes na Mi.com. Pre tých, ktorí sú zaregistrovaní na akciu RunWithMi od Xiaomi, naplánovanú na 1. decembra, môžu získať Xiaomi Mi Smart Band 3i zadarmo, ak dokončia celý beh alebo chôdzu.

Zdroj: Gizmo China

Titulný obrázok: Hindustan Times

Prečítajte si aj:

Dlho očakávaný PlayStation 5 by mohol prísť so skvelou cenou už o rok