Ide o najlepšie smart hodinky značky Amazfit za posledné roky.

Amazfit Balance boli predstavené začiatkom septembra 2023 a na základe môjho testovania môžem povedať, že ide o najlepšie hodinky tejto značky za posledné roky. Dôvod je ten, že prinášajú výbornú kombináciu pekného dizajnu, veľkého AMOLED displeja a inteligentných, zdravotných a športových funkcií, ktoré presahujú štandard v segmente hodiniek s dlhou výdržou batérie v cene do 250 eur.

Amazfit teraz predstavil tzv. Special Edition týchto hodiniek. Špeciálna edícia sa od základnej verzie odlišuje iba farbou silikónového remienka a farebnými prvkami na lunete okolo displeja. Ostatné vlastnosti sú totožné, či už ide o puzdro hodiniek (hliník), funkcie alebo použité komponenty.

Špeciálna edícia hodiniek Amazfit Balance je dostupná v štyroch farbách – Woodland, Meadow, Lagoon a Deep Sea Blue. Jednotlivé verzie sú inšpirované „harmóniou vo svete prírody“ a majú 100 % ekologický obal. Výrobca takisto venuje príspevok vo výške 2 eur za každý predaný kus hodiniek Amazfit Balance Special Edition neziskovej organizácii One Tree Planted, ktorej poslaním je pomáhať životnému prostrediu sadením stromov.

Amazfit Balance Special EditionZdroj: Amazfit
Amazfit Balance Special Edition

Ak by vás zaujímali detaily o hodinkách Amazfit Balance, dávam do pozornosti moju recenziu a videorecenziu. V stručnosti, Balance ponúkajú 1,5-palcový AMOLED displej s rozlíšením 480 × 480 pixelov a maximálnym jasom 1500 nitov. Hodinky majú Bluetooth telefonovanie a novinkou sú bezkontaktné platby cez Zepp Pay. Podpora slovenských bánk je síce chudobná (365.bank), avšak do hodiniek môžete pridať Curve kartu a toto je spôsob, ktorý ja odporúčam. 

Amazfit Balance okrem tradičných zdravotných funkcií ponúkajú aj meranie variability srdcového tepu počas noci a majú AI trénera, ktorý vám navrhne bežecký tréning alebo vám bude generovať odporúčania pre zdravý životný štýl.

Hodinky Amazfit Balance sú na Slovensku v predaji za 249 eur. Do predaja by sa mala čoskoro dostať aj Special Edition s novými farbami za rovnakú cenu.

Zdroj: Amazfit, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit