Zlacnené sú minuloročné modely.

Obchody iStores a iSTYLE spustili Black Friday akciu. V iStores trvá od 24. do 26. novembra, v iSTYLE prebieha tzv. Black Week až do 30. novembra. Oba obchody zlacnili viacero Apple produktov a príslušenstva, pričom v tomto článku sa zameriam najmä na lacnejšie Apple Watch a doplnky.

V rámci Black Friday akcií si môžete kúpiť zlacnené minuloročné modely. iStores ponúka hodinky Apple Watch Series 8 za cenu od 349 eur, čo predstavuje zľavu od 30 eur. Alternatívne sú k dispozícii aj Apple Watch SE (2022) od 259 eur so zľavou od 20 eur.

Hlavným lákadlom sú však Apple Watch Ultra v prvej generácii, ktoré si môžete zakúpiť za 699 eur. Ide o zľavu na úrovni 70 eur. Pre porovnanie, druhá generácia týchto hodiniek prináša o niečo jasnejší displej (nárast maximálneho jasu z 2000 na 3000 nitov) a rýchlejší procesor.

Zlacnené Apple Watch SE (2022) predstavujú dobrú ponuku pre každého, kto zvažuje kúpu hodiniek Apple Watch za čo najnižšiu cenu. V obchodoch sa síce stretnete aj s modelom Apple Watch SE (2023), avšak ten sa od verzie 2022 odlišuje iba remienkom. Z hľadiska hardvérovej výbavy a komponentov vo vnútri sú Watch SE 2022 a 2023 totožné hodinky.

Zlacnené Apple Watch v obchode iSTYLE nájdete na tejto stránke. V princípe ide o podobné zľavy s určitými drobnými rozdielmi v cenách. Do pozornosti dávam aj ponuku zlacnených remienkov. Mňa zaujali najmä Nike remienky so zľavou 20 eur.

Priame odkazy na zlacnené Apple Watch:

Kompletnú ponuku Black Friday zliav si môžete pozrieť priamo v obchodoch:

Apple Watch Series 8 a Apple Watch SE 2. generácieZdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Apple Watch SE 2022 (vľavo) a Apple Watch Series 8 (vpravo)

Zdroj: iStores, iSTYLE

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit