Apple sprístupnil aktualizáciu na watchOS 10.4.

Apple Watch patria medzi najlepšie a najobľúbenejšie smart hodinky na svete. Vynikajú najmä spracovaním inteligentných funkcií a prepojením s iPhonom a ďalšími zariadeniami od Applu. V tomto smere sa im nevyrovnajú ani konkurenčné hodinky so systémom Wear OS.

Výhodou hodiniek Apple Watch je tiež ukážková softvérová podpora zo strany výrobcu. Keď si kúpite Apple Watch, môžete sa spoľahnúť na to, že budú dostávať aktualizácie minimálne štyri alebo päť rokov. A zároveň máte istotu, že aktualizáciu dostanete hneď, ako ju Apple sprístupní.

Apple najnovšie vydal aktualizáciu na watchOS 10.4. Tá neprináša žiadne výrazné novinky a zameriava sa najmä na optimalizáciu používateľského zážitku a odstraňovanie prípadných problémov. Nová verzia systému watchOS okrem iného rieši bizarný problém s náhodnými dotykmi, na ktorý sa v posledných týždňoch sťažovali niektorí používatelia hodiniek Apple Watch.

watchOS 10.4 takisto opravuje problém, ktorý mohol niektorým používateľom brániť v synchronizácii kontaktov s Apple Watch a umožňuje využívať funkciu dvojitého poklepania prstami na zobrazenie celej notifikácie z telefónu.

Nová aktualizácia na watchOS 10.4 je dostupná pre všetky Apple Watch so systémom watchOS – teda pre Apple Watch Series 4 a novšie hodinky.

Apple Watch: Aktualizácia na watchOS 10.4Zdroj: TOUCHIT
Apple Watch: Aktualizácia na watchOS 10.4

Zdroj: Apple, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit