Používatelia zaznamenali náhodné dotyky.

Portál macrumors priniesol informáciu o najnovšom probléme, ktorý zaznamenali niektorí používatelia smart hodiniek Apple Watch Series 9 a Apple Watch Ultra 2. Tí majú záhadný problém s displejom, konkrétne s náhodne generovanými dotykmi. Znamená to, že displej sa správa, ako keby naň používateľ ťukal, pričom ten nič nerobí.

Apple v internom dokumente uvádza, že „niektorí zákazníci môžu hlásiť, že na ich Apple Watch Series 9 alebo Apple Watch Ultra 2 dochádza k falošným dotykom na displeji“. Tie môžu okrem iného spôsobiť aj to, že hodinky neúmyselne začnú telefonický hovor alebo zabraňujú používateľom zadať prístupový kód.

Pokiaľ máte aj vy tento problém, vyriešiť by ho mala budúca aktualizácia systému watchOS. Apple dal zároveň technikom pokyn, aby Apple Watch s týmto problémom neopravovali alebo nevymieňali. Okrem aktualizácie systému watchOS na najnovšiu verziu môžete vyskúšať aj nútený reštart hodiniek stlačením a podržaním bočného tlačidla spolu s korunkou Digital Crown, až kým sa nezobrazí logo Apple.

Zdroj: macrumors, @StellaFudge

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit