Jesenná aktualizácia je už dostupná na stiahnutie.

Garmin oznámil pravidelnú kvartálnu aktualizáciu pre svoje hodinky. Jesenná aktualizácia prináša niekoľko zlepšení, pričom najvýznamnejšou novinkou je vynovená funkcia Garmin Coach. Tá vám vytvorí personalizované bežecké a cyklistické tréningy.

Nová verzia funkcie Garmin Coach prináša nové možnosti. V rámci bežeckých plánov si môžete po novom vybrať aj maratón a iné vzdialenosti. K dispozícii je tiež nová možnosť, ktorá vám umožní trénovať bez ohľadu na konkrétnu udalosť alebo dosiahnutie nejakého míľnika – iba s cieľom zlepšovať kondíciu.

Vynovený Garmin CoachZdroj: TOUCHIT
Vynovený Garmin Coach

Plán, ktorý sa prispôsobuje na základe viacerých faktorov

Pokiaľ si zvolíte tréningový plán pre konkrétnu udalosť alebo míľnik, v ponuke trénerov si môžete vybrať aj novú možnosť s názvom Bežecký tréner Garmin. Ten ponúka doteraz najviac prispôsobený tréningový plán, ktorý sa každý deň prispôsobuje na základe kondície, tréningu, regenerácie, spánku a prípadne aj jet lagu.

Podobnú personalizáciu plánu ponúka vynovený Garmin Coach aj pre cyklistické plány. K dispozícii sú aj vopred pripravené plány.

Ďalšími novinkami novej aktualizácie je funkcia Garmin Share. Pomocou nej môžete rýchlo zdieľať uložené polohy, trasy a cvičenia s inými Garmin hodinkami a cyklopočítačmi Edge.

Vynovený Garmin CoachZdroj: TOUCHIT
Vynovený Garmin Coach

Pre hodinky Fénix 7, Epix 2, Forerunner a ďalšie

Garmin takisto zdokonalil presnosť odhadu vášho bežeckého výkonu z hľadiska časov, za ktoré odbehnete jednotlivé vzdialenosti a zlepšil režim plávania v bazéne.

Nová aktualizácia je dostupná pre hodinky Garmin Fénix 7 (základnú aj Pro verziu), Epix 2 (základnú aj Pro verziu), modely Enduro 2, Quatix 7, MARQ Gen 2 a ďalšie, ktoré využívajú totožný softvér. Rovnako si ju môžete stiahnuť do hodiniek Forerunner 965Forerunner 955Forerunner 265, Forerunner 255 a Forerunner 165.

Jesenná aktualizácia pre Garmin hodinkyZdroj: Garmin
Jesenná aktualizácia pre Garmin hodinky

Zdroj: Garmin

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit