Ponúka dobré známe funkcie a dizajn.

Honor oficiálne predstavil najnovšiu generáciu svojho fitnes náramku. Honor Band 9 je dostupný v troch farbách (čierna, modrá, ružová) a ponúka 1,57-palcový AMOLED displej s rozlíšením 256 × 402 pixelov a obnovovacou frekvenciou 60 Hz. Je to rovnaký formát, aký využíva aj konkurenčný Samsung Galaxy Fit3. Na rozdiel od neho však nový náramok od Honoru nemá fyzické bočné tlačidlo.

Honor Band 9 má puzdro z polyméru s kovovou povrchovou úpravou (NCVM). Jeho rozmery sú 43 × 27,9 × 9,5 mm, hmotnosť je 16,3 gramu bez remienka. Bočné hrany náramku sú mierne zaoblené, vďaka čomu by mal pôsobiť luxusnejším dojmom.

Honor Band 9Zdroj: Honor
Honor Band 9

Honor Band 9 má vo výbave tradičné funkcie. K dispozícii je celodňové monitorovanie tepu, stresu, okysličenia krvi, analýza spánku a sledovanie ženského zdravia. K dispozícii je 96 športových režimov. Novinkou je funkcia „fitnes vek“, ktorá zosumarizuje všetky namerané dáta a vo forme fitnes veku zhodnotí vašu aktuálnu kondíciu.

Náramok od Honoru má odolnosť voči vode na úrovni 5 ATM. Výdrž batérie dosahuje až 14 dní, resp. 10 dní bežného používania. Honor Band 9 nemá vo výbave Bluetooth telefonovanie ani bezkontaktné platby. K dispozícii je však funkcia hľadania telefónu alebo diaľková spúšť fotoaparátu – tá funguje iba v kombinácii so smartfónmi značky Honor.

Cena a dostupnosť nového fitnes náramku na slovenskom trhu zatiaľ neboli oznámené. Keď sa tak stane, článok doplním.

Honor Band 9Zdroj: Honor
Honor Band 9

Zdroj: Honor

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit