Oficiálneho predstavenia sa dočkajú už 14. septembra.

Huawei pred pár dňami zverejnil obrázok na sociálnej sieti X, ktorým láka na predstavenie nových hodiniek. Tlačová konferencia sa uskutoční už 14. septembra, avšak portál WinFuture.de v predstihu pokazil prekvapenie a zverejnil viacero fotografií hodiniek Watch GT 4.

WinFuture.de tvrdí, že pripravované hodinky budú dostupné v dvoch veľkostiach (41 a 46 mm) a v celkovo deviatich verziách. Viaceré z nich môžete vidieť na fotkách v tomto článku, resp. si ich môžete pozrieť priamo na webe zdroja.

Huawei Watch GT 4 v 46 mm verziiZdroj: winfuture.de
Huawei Watch GT 4 v 46 mm verzii

Huawei Watch GT 4 by sa mali predávať za cenu od 249 do 399 eur, pričom hlavný rozdiel by mal byť v remienku. Ten bude podľa WinFuture.de dostupný v oceľovej, koženej aj silikónovej verzii. Menší model (41 mm) je navrhnutý, aby zaujal najmä ženské publikum, ktoré hľadá štýlové smart hodinky s pekným dizajnom.

Konkrétne technické špecifikácie k dispozícii zatiaľ nie sú. Nové hodinky by mali ponúknuť pokročilé fitnes funkcie a výdrž na úrovni 2 týždňov – tieto parametre však boli hlavným lákadlom aj v prípade predchádzajúcich generácií. Huawei Watch GT 4 by sa mali dostať do predaja začiatkom októbra. Všetky zvyšné informácie sa dozvieme už 14. septembra.

Huawei Watch GT 4 v 41 mm verziiZdroj: winfuture.de
Huawei Watch GT 4 v 41 mm verzii

Zdroj: WinFuture.de

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit