Výrobca to oficiálne potvrdil.

Séria Huawei Watch GT patrí medzi najobľúbenejšie smart hodinky na trhu. Huawei na jeseň 2023 predstavil jej najnovšiu generáciu a viacero používateľov, vrátane mňa, očakávalo aj príchod verzie Pro. V minulosti to tak bolo – Huawei Watch GT 2 aj Watch GT 3 dostali zlepšenú verziu s prívlastkom Pro približne polroka po uvedení základného modelu.

Na hodinky Huawei Watch GT 4 Pro však nečakajte. Huawei to oficiálne potvrdil na sociálnej sieti weibo v rámci diskusie s fanúšikmi (zdroj: huaweicentral). Jeden z nich sa spýtal, či a kedy Huawei predstaví hodinky Watch GT 4 Pro. He Gang z Huawei odpovedal nasledovne:

„Rad Huawei GT 4 má v súčasnosti dve verzie: vo veľkosti 46 mm a 41 mm. V budúcnosti sa neplánuje uvedenie hodiniek Huawei Watch GT 4 Pro. Prosím, zvážte svoje potreby. Vyberte si hodinky radu GT 4, ktoré sú v súčasnosti na trhu, alebo z iných sérií hodiniek Huawei.“

Hodinky Watch GT Pro sa od základnej verzie odlišovali najmä odolnejšou konštrukciou, ktorá bola z titánu a ponúkala zafírové ochranné sklíčko. Ďalším rozdielom bola funkcia na meranie EKG a prípadne aj ďalšie extra funkcie.

Pokiaľ teda chcete titánové Huawei Watch GT Pro, najlepšou voľbou bude kúpa starších Huawei Watch GT 3 Pro. Z aktuálnej generácie dávam do pozornosti Huawei Watch GT 4 alebo hranaté a cenovo atraktívne Huawei Watch Fit 3, ktoré boli predstavené pred pár dňami.

Zdroj: huaweicentral

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit