Ponúkajú takmer 2-palcový AMOLED displej a hranatý dizajn.

Xiaomi predstavilo najnovšiu generáciu smart hodiniek značky Redmi. Tie sa vždy snažili zaujať najmä nízkou cenou a novinka Redmi Watch 4 nie je výnimka. Na Slovensku bude v predaji za 94,90 eura.

Redmi Watch 4 ponúkajú hranatý dizajn s 1,97-palcovým AMOLED displejom. Jeho rozlíšenie je 450 × 390 pixelov, maximálny jas dosahuje 600 nitov. Obnovovacia frekvencia je 60 Hz, pričom sa dokáže znížiť iba na 5 Hz, čo môže predĺžiť výdrž batérie v určitých situáciách.

Redmi Watch 4Zdroj: Xiaomi
Redmi Watch 4

S otočnou korunkou a zlepšeným senzorom tepu

Watch 4 majú rám zo zliatiny hliníka a ako prvé inteligentné hodinky značky Redmi ponúkajú aj ľahko ovládateľnú otočnú korunku z nehrdzavejúcej ocele. Ich rozmery sú 47,5 × 41,1 × 10,5 mm, hmotnosť je 31,5 gramu bez remienka. Novinkou je tiež rýchloupínací mechanizmus na výmenu remienkov.

Redmi Watch 4 ponúkajú tradičné zdravotné funkcie, ako je meranie tepu, stresu, okysličenia krvi a analýza spánku. Výrobca vybavil hodinky zlepšeným senzorom tepu, ktorý sľubuje vyššiu presnosť merania tepu a okysličenia krvi v porovnaní s predchádzajúcou generáciou.

K dispozícii je tiež viac ako 150 športových režimov, šesť z nich podporuje automatické rozpoznanie. Vo výbave je tiež zabudovaný GPS čip s podporou navigačných systémov GPS, Galileo, Glonass, BeiDou a QZSS.

Redmi Watch 4Zdroj: Xiaomi
Redmi Watch 4

Výdrž až 20 dní, cena pod 100 eur

Hodinky zobrazujú notifikácie z pripojeného telefónu, ponúkajú aj Bluetooth telefonovanie. NFC čip vo výbave nie je, takže bezkontaktné platby nie sú k dispozícii. Je to škoda, keďže Xiaomi Pay už na Slovensku funguje.

Výdrž dosahuje až 20 dní na jedno nabitie (batéria má kapacitu 470 mAh), pričom Redmi Watch 4 ponúkajú aj odolnosť voči vode na úrovni 5 ATM. Nabíjanie hodiniek je magnetické.

Hodinky budú v predaji so striebornošedým alebo obsidiánovo čiernym rámom za 94,90 eura. K dispozícii budú aj remienky – pastelovo fialový, tmavo azúrový a mätovo zelený.

Redmi Watch 4Zdroj: Xiaomi
Redmi Watch 4

Zdroj: Xiaomi, Xiaomi Slovensko

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit