Ide o jedno z hlavných zlepšení novej generácie.

Fitnes náramok Xiaomi Smart Band 8 je v predaji už aj na Slovensku a opäť ide o to najlepšie, čo si môžete zakúpiť v segmente fitnes náramkov do 50 eur. Výrobca zlepšil displej, zvýšil výkon a náramok vybavil aj novým senzorom tepu pre presnejšie meranie.

Jedným z hlavných zlepšení novej generácie je zdokonalený dizajn. Smart Band 8 má telo z hliníka, takže pôsobí elegantnejšie ako predchádzajúce generácie, ktoré mali plastovú konštrukciu. Zmenil sa aj mechanizmus pripnutia remienkov, ktoré sa k fitnes náramku pripájajú podobným spôsobom ako k smart hodinkám.

Xiaomi Smart Band 8Zdroj: TOUCHIT
Xiaomi Smart Band 8 ponúka jednoduchý spôsob výmeny remienka

K dispozícii je šesť štýlových remienkov a špeciálny bežecký obal

Vďaka tejto novinke je možné k Smart Bandu 8 pripojiť viacero všemožných remienkov, takže si fitnes náramok môžete jednoducho premeniť na štýlový a elegantný doplnok. Pokiaľ je toto vlastnosť, ktorá vás zaujala, potom je dobrou správou, že doplnkové remienky sú v predaji už aj u nás.

Súčasťou základného balenia je čierny, resp. biely silikónový remienok. Okrem toho je k dispozícii šesť štýlových remienkov, ktoré si môžete v prípade záujmu zakúpiť:

Xiaomi predáva na Slovensku aj špeciálny bežecký obal, ktorý je určený na pripnutie k teniske a ponúka pokročilé monitorovanie štatistík počas behania. Jeho cena je 10,90 eura.

Zdroj: Xiaomi Slovensko

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit