Aká je nová generácia obľúbeného fitnes náramku od Xiaomi?

Xiaomi Smart Band 8 je od konca septembra 2023 v predaji aj na Slovensku. Zatiaľ iba v základnej verzii bez podpory NFC platieb, avšak dá sa očakávať, že sa v budúcnosti dočkáme aj verzie Xiaomi Smart Band 8 NFC, ktorá túto funkciu ponúkne. Kedy sa tak stane, to je zatiaľ vo hviezdach.

Smart Band 8 som otestoval a dojmy z testovania som zosumarizoval vo videorecenzii. Nová generácia fitnes náramku ma prekvapila tým, že prináša viac zlepšení, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Novinka má jasnejší displej, funkciu automatického nastavenia jasu, vyšší výkon a vďaka tomu aj plynulejšie reakcie.

Xiaomi tiež zlepšilo senzor tepu, ktorý z hľadiska nenáročného používania ponúka dobrú presnosť – napríklad počas behania. V rámci bežného používania som našiel zopár nedostatkov, ktoré by som zlepšil, a aj o nich som hovoril vo videu. Ak čakáte na zabudované GPS, to sa vo výbave stále nenachádza, avšak novinkou je slovenčina.

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit