Predstavené by mali byť v auguste 2023.

Xiaomi pracuje na nových inteligentných hodinkách, ktoré by sa mali nazývať Xiaomi Watch S2 Pro a oficiálne by mali byť predstavené v auguste 2023 spoločne s novým skladateľným smartfónom Xiaomi Mix Fold 3. Novinky budú predstavené pre čínsky trh a až čas ukáže, či, resp. kedy sa dostanú na globálny trh.

Kľúčovým zlepšením pripravovaných hodiniek by mala byť LTE konektivita. Ak sa tak stane, Watch S2 Pro budú prvé hodinky od Xiaomi radu Watch S s touto funkciou. Na tému upozornil portál xiaomiui.net, ktorý sa odvoláva na IMEI databázu. V tejto databáze sa nachádzajú smartfóny a ďalšie zariadenia, ktoré dokážu samostatne telefonovať.

Xiaomi Watch S2 Pro budú celkovo štvrté hodinky rodiny Xiaomi Watch S. Na globálnom trhu a na Slovensku sú v predaji hodinky Watch S1 a Watch S1 Pro. V Číne sú dostupné aj Watch S2, avšak tie sa zatiaľ mimo Čínu nedostali. Uvidíme teda, ako to bude s hodinkami Watch S2 Pro, keď ich Xiaomi oficiálne predstaví.

Pokiaľ hľadáte hodinky s LTE konektivitou, ktoré dokážu samostatne telefonovať, osobne by som zvážil tieto hodinky:

Zdroj: xiaomiui.net

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit