Novinkou sú Huawei Watch Fit 3, pribudli aj nové verzie existujúcich hodiniek.

Huawei oznámil najnovšie prírastky do segmentu smart hodiniek. Novinky sú už v predaji aj na Slovensku, resp. sa začnú predávať počas najbližších týždňov.

Hlavnou novinkou sú hranaté hodinky Huawei Watch Fit 3, ktoré kombinujú ľahký dizajn a dobrú funkčnú výbavu s cenou od 159 eur. Hodinky ponúkajú 1,82-palcový AMOLED displej s jasom 1500 nitov, kvalitnú hliníkovú konštrukciu a dvojicu tlačidiel vrátane otočnej korunky.

Huawei Watch Fit 3 ponúkajú podobné zdravotné, inteligentné a športové funkcie ako hodinky Huawei Watch GT 4. Ďalšie informácie nájdete v mojej recenzii, keďže som mal možnosť testovať ich v predstihu.

Nové farebné verzie hodiniek Huawei Watch 4 Pro a Watch GT 4

Huawei oznámil aj nové farebné verzie hodiniek, ktoré boli predstavené už dávnejšie. Konkrétne ide o modely:

  • Huawei Watch 4 Pro Space Edition – nová verzia hodiniek prináša tmavé farby a odolnejšiu konštrukciu v porovnaní s pôvodnou verziou. Predávať sa bude za 649 eur a detailnejšie sa jej budem venovať v pripravovanej recenzii, v ktorej zosumarizujem aj softvérové zlepšenia za posledný rok
  • Huawei Watch GT 4 Vert Green – nová zelená verzia ženského modelu hodiniek Watch GT 4, cena je 229 eur

Ďalšie informácie o týchto hodinkách si môžete prečítať v mojich pôvodných recenziách na Huawei Watch 4 Pro a Huawei Watch GT 4.

Huawei Watch GT 4 Vert GreenZdroj: TOUCHIT
Huawei Watch GT 4 Vert Green

Zdroj: Huawei, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit