K 365.bank sa pridala mBank.

Amazfit hodinky sa na Slovensku tešia veľkej obľube. Prinášajú pekný dizajn, dlhú výdrž a najmä atraktívny pomer cena/výbava. V tomto smere excelujú najmä skvelé Amazfit Balance, ktoré prišli na trh na jeseň minulého roka (2023) a vo svojej recenzii som ich označil za doteraz najlepšie Amazfit hodinky.

Za týmto tvrdením si stojím aj dnes. Balance za posledného viac ako polroka výrazne dospeli a dostali viacero skvelých noviniek vrátane offline máp. Ich kúpu môžem odporučiť aj dnes.

Jedným z hlavných lákadiel hodiniek Amazfit Balance je fakt, že ide o prvé Amazfit hodinky, ktoré využívajú platobný systém Zepp Pay a umožňujú tak bezkontaktné platby. Na to, aby ste mohli hodinkami platiť, budete potrebovať platobnú kartu od banky, ktorá Zepp Pay podporuje. Doteraz to bola iba 365.bank, najnovšie sa pridala aj mBank.

mBank oznámila túto novinku vo forme tlačovej správy, v ktorej uvádza, že „klienti mBank tak okrem Garmin Pay, Xiaomi Pay, Google Pay, Apple Pay a SwatchPAY! teraz môžu platiť aj pomocou hodiniek Amazfit prostredníctvom služby Zepp Pay“.

Služba Zepp Pay umožňuje prepojiť hodinky s až ôsmimi bankovými kartami Mastercard naraz a realizovať bezkontaktné platby bez hľadania telefónu alebo peňaženky. Platby sú navyše zabezpečené vďaka potrebe zadávať číselný kód aspoň jedenkrát za 24 hodín či po nasadení hodiniek na ruku.

Pokiaľ nemáte banku, ktorá podporuje Zepp Pay, odporúčam platobnú kartu Curve. Túto kartu môžete spárovať s ľubovoľnou inou platobnou kartou. Curve používam už niekoľko rokov a detailné informácie o nej si môžete prečítať v samostatnom článku TU.

Zdroj: mBank

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit