Zdá sa, že spoločnosť tentokrát ide na istotu.

Po neúspechu prvých inteligentných hodiniek spoločnosti OnePlus z roku 2021 sa očakáva, že onedlho sa na trhu objaví ich dôstojný nástupca. Už koncom minulého roka, keď o modeli OnePlus Watch 2 neboli známe takmer žiadne informácie, sme sa zamýšľali, že tieto hodinky by mohli byť na trh uvedené s operačným systémom Wear OS. Dobrou správou je, že toto naše prianie sa pravdepodobne splní. Pripomeňme si, že OnePlus okrem toho už 23. januára na globálny trh uvedie vlajkový telefón OnePlus 12 spolu s cenovo dostupným modelom 12R, ako aj slúchadlami Buds 3 TWS. 

OnePlus Watch 2Zdroj: OnLeaks & MySmartPrice
OnePlus Watch 2

O pripravovaných hodinkách OnePlus Watch 2 už viackrát informoval známy leaker Max Jambor, ktorý pred koncom roka 2023 tvrdil, že budú predstavené v roku 2024 s okrúhlym dizajnom. K tejto téme sa vyjadril aj teraz, pričom doplnil, že OnePlus Watch 2 budú predstavené na veľtrhu MWC 2024 v Barcelone, ktorý sa bude konať od 26. do 29. februára

Keďže informácia o uvedení nových hodiniek spoločnosti OnePlus sa začína šíriť neoficiálnymi kanálmi, tak je potrebné dodať, že čínska spoločnosť o ich uvedení ešte neinformovala. Je to však pochopiteľné, keďže do predstavenia Watch 2 zostáva viac ako mesiac. Na druhej strane nie je vylúčené, že OnePlus už po predstavení smartfónov pre globálny trh začne aj s kampaňou k predstaveniu svojich nových hodiniek, na ktorých si určite dala záležať, aby sa neopakovali problémy z roku 2021.

OnePlus Watch 2Zdroj: OnLeaks & MySmartPrice
OnePlus Watch 2

Rendery OnePlus Watch 2 naznačujú, že hodinky budú mať kovové puzdro, ktoré je pomerne robustné. Na pravej strane sa nachádza malý výčnelok, v ktorom sú umiestnené tlačidlá. Hodinky by mali byť dostupné v bielej a čiernej farbe. Pri dizajne sa však nedá nevšimnúť podobnosť s hodinkami Huawei Watch GT 4.

OnePlus Watch 2 budú vybavené 1,43-palcovým AMOLED displejom, ako aj čipovou sadou Snapdragon W5 Gen 1, ktorá zabezpečí plynulý používateľský zážitok. V hodinkách budú samozrejme zahrnuté aj všetky dôležité senzory na monitorovanie zdravia a športových aktivít. Čerešničkou na torte” už bude iba operačný systém WearOS

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.