Bude sa odlišovať dizajnom.

Samsung predstavil v roku 2019 lacný fitnes náramok s názvom Galaxy Fit, ktorým priamo konkuroval zariadeniam, ako je Xiaomi Smart Band. O rok neskôr sme dočkali druhej generácie, avšak odvtedy už Samsung žiadnu novinku z tohto segmentu nepredstavil. O Galaxy Fit3 sa síce špekulovalo pred rokom, novej generácie sme sa ale zatiaľ nedočkali.

Zdá sa však, že nový Galaxy Fit predsa existuje a Samsung ho v blízkej budúcnosti predstaví. Naznačuje to záznam v databáze americkej Federálnej komisie pre komunikácie (FCC), ktorá schvaľuje zariadenia, ktoré sa budú predávať v USA. A táto komisia nedávno schválila zariadenie od Samsungu, ktoré vyzerá ako fitnes náramok. Novinka má kódové označenie SM-R390.

Samsung Galaxy Fit3Zdroj: FCC
Samsung Galaxy Fit3

Schéma z databázy FCC tiež naznačuje, že Galaxy Fit3 by mohol priniesť zmenu dizajnu. Na rozdiel od úzkeho fitnes náramku by mohol mať podobný formát ako Xiaomi Smart Band 7 Pro či Huawei Watch Fit 2 – tieto zariadenia majú väčší a širší displej a predstavujú medzistupeň medzi fitnes náramkami a tradičnými smart hodinkami. Ich výhodou je aj zabudované GPS.

Nechajme sa teda prekvapiť, kedy Samsung predstaví Galaxy Fit3 a aké vlastnosti ponúkne.

Zdroj: FCC, sammobile

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit