Trojica nových farieb vhodne dopĺňa pôvodnú ponuku.

Suunto Race prišli na trh v polovici októbra 2023. Ide o jedny z najzaujímavejších hodiniek značky Suunto za posledné roky. Kombinujú pekný 1,43-palcový AMOLED displej s rozlíšením 466 × 466 pixelov a maximálnym jasom 1000 nitov s odolnou konštrukciou a zafírovým ochranným sklíčkom.

Hodinky majú odolnosť voči vode na úrovni 10 ATM a spĺňajú vojenské štandardy, takže zvládnu extrémne teploty od -20 °C do +55 °C. Dostupné sú v dvoch verziách – v oceľovej za 449 eur a v titánovej za 549 eur. Ak beriem do úvahy cenu, kvalitu konštrukcie, jej odolnosť, športové funkcie a offline mapy, je zrejmé, že Suunto Race pútajú pozornosť.

Hodinky Suunto Race sú dostupné v nových farbáchZdroj: Suunto
Hodinky Suunto Race sú dostupné v nových farbách

Suunto teraz (25. januára 2024) uviedlo do predaja nové farebné verzie hodiniek Race. Oceľová verzia je dostupná v tmavomodrej farbe Midnight a toto farebné prevedenie môžete vidieť aj na fotkách v článku. K dispozícii je tiež biela/svetlá farba Birch. Pôvodnou farbou bola čierna verzia s označením All Black.

Titánová verzia bola pôvodne dostupná v šedej/tmavej farbe Charcoal. Novinkou je tmavofialová verzia Amethyst.

Hodinky Suunto Race som začal pred niekoľkými dňami testovať. V priebehu februára môžete očakávať ich recenziu a videorecenziu.

Suunto Race Midnight

Zdroj: Suunto, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit