Užitočný a štýlový doplnok.

Xiaomi Smart Band 8 je najnovšia generácia obľúbeného fitnes náramku od Xiaomi. V porovnaní s predchádzajúcimi verziami prináša jasnejší 1,62-palcový AMOLED displej a rýchlejší procesor, ktorý zlepšuje zážitok z jeho používania.

Hlavným zlepšením je však podpora pre všemožné remienky, ktoré umožnia nosiť Smart Band 8 ľubovoľným spôsobom a premenia ho na luxusný doplnok na vašej ruke.

V tejto súvislosti chcem upozorniť na vianočnú akciu slovenského Xiaomi, ktoré ponúka cenovo výhodné balenia fitnes náramku Xiaomi Smart Band 8 s extra remienkom. V ponuke je viacero balení, takže si môžete vybrať medzi bielou alebo čiernou verziou fitnes náramku so všemožnými remienkami.

Mojim favoritom je biely fitnes náramok s bielym remienkom z ocele a teľacej kože. Táto kombinácia stojí 70 eur a ušetríte 10 eur v porovnaní s tým, že by ste si kupovali náramok aj remienok samostatne. Ženy môže zaujať aj kombinácia bieleho náramku s náhrdelníkom za 56 eur.

Xiaomi Slovensko ponúka celkovo 16 kombinácií, ich kompletný zoznam nájdete TU.

Zdroj: Xiaomi Slovensko

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit