V predaji budú od 12. júla.

CMF predstavilo novú generáciu svojich smart hodiniek. CMF Watch Pro 2 sa od prvej generácie odlišujú najmä okrúhlym dizajnom, avšak dôraz na nízku cenu ostáva.

Za 69 eur ponúkajú 1,32-palcový AMOLED displej s rozlíšením 466 × 466 pixelov a maximálnym jasom 620 nitov. Obrazovka má obnovovaciu frekvenciu 60 Hz a konečne podporuje automatické nastavenie jasu. Toto bola vlastnosť, ktorú som prvej generácii hodiniek CMF Watch Pro vytýkal.

Hodinky majú kovové telo a rozmery 255 (vrátane remienka) × 45 × 14 mm. Hmotnosť sa v závislosti od farebnej verzie pohybuje na úrovni 44,4 až 48,1 gramu. CMF Watch Pro 2 majú vymeniteľnú lunetu – podobne ako Xiaomi Watch S3.

CMF Watch Pro 2Zdroj: CMF
CMF Watch Pro 2

Bluetooth telefonovanie a zabudované GPS

Watch Pro 2 ponúkajú otočnú korunku, ktorá funguje ako tlačidlo. Hodinky majú mikrofón a reproduktor a podporujú Bluetooth telefonovanie. Ponuka zdravotných funkcií je základná – meranie tepu, stresu, okysličenia krvi, analýza spánku.

K dispozícii je 120 športových režimov a jednopásmový GPS čip s podporou navigačných systémov GPS, GLONASS, Galileo, QZSS a Beidou. Po skúsenostiach s prvou generáciou neočakávam, že CMF Watch Pro 2 ponúknu lepšiu kvalitu zdravotných a športových funkcií ako dnešné fitnes náramky.

CMF Watch Pro 2 síce majú odolnosť voči vode a prachu na úrovni IP68, avšak odolnosť z hľadiska tlaku pod vodou nemajú, takže s nimi nie je možné plávať. Bezkontaktné platby neponúkajú a ani úložisko na hudbu.

CMF Watch Pro 2Zdroj: CMF
CMF Watch Pro 2

Výdrž až 11 dní, cena 69 eur

Hodinky majú 305 mAh batériu, výdrž dosahuje až 11 dní bežného používania. V prípade intenzívnejšieho používania je výdrž na úrovni 9 dní. V rámci kontinuálneho záznamu GPS sa výdrž pohybuje na úrovni 25 hodín. Kompletné nabitie trvá 100 minút.

CMF Watch Pro 2 sú kompatibilné s iPhonmi s iOS 13 a novším a s Android telefónmi s verziou 8.0 a novšou. V predaji budú od 12. júla za 69 eur, pričom hodinky si môžete predobjednať už od dnešného dňa na Alza.sk.

CMF Watch Pro 2Zdroj: CMF
CMF Watch Pro 2

Zdroj: CMF

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit