Do výbavy dostane 1,61-palcový displej a hliníkové šasi.

Fitnes náramky radu Galaxy Fit prišli na trh v rokoch 2019 a 2020 a čoskoro sa dočkáme ich tretej generácie. Existenciu fitnes náramku Samsung Galaxy Fit3 a jeho názov potvrdzujú záznamy v databáze americkej Federálnej komisie pre komunikácie (FCC) a najnovšie aj v Bluetooth SIG databáze. Ten okrem názvu potvrdil aj modelové označenie SM-R390 a podporu pre Bluetooth 5.3.

Na internete sa takisto objavili fotografie, ktoré publikovali portály windowsreport a 91mobiles a najnovšie aj technické špecifikácie pripravovaného fitnes náramku (zdroj: X.com)

Samsung Galaxy Fit3Zdroj: windowsreport.com
Samsung Galaxy Fit3

Samsung Galaxy Fit3 ponúkne 1,61-palcový displej s hustotou 302 ppi. Predpokladám, že pôjde o AMOLED displej. Hmotnosť náramku bude 21,4 gramu, jeho šasi bude vyrobené z hliníka. Náramok bude dostupný v troch farbách a ponúkne výdrž až 21 dní. Očakáva sa aj odolnosť voči vode a prachu na úrovni IP68, resp. 5 ATM.

Uniknuté špecifikácie nedefinujú, či bude mať náramok aj zabudovaný GPS čip alebo nie. V prípade menších a tenších fitnes náramkov takáto funkcia chýba, avšak zariadenia s podobným dizajnom ako Galaxy Fit3 (Xiaomi Smart Band 8 Pro alebo Huawei Watch Fit 2) ho obvykle ponúkajú. Výhoda zabudovaného GPS čipu spočíva v tom, že náramok je schopný zaznamenávať vašu lokalitu počas vonkajšieho cvičenia aj bez nutnosti mať pri sebe spárovaný telefón.

Náramok Galaxy Fit3 bude určite lákať aj na to, že bude priamo integrovaný do aplikácie Samsung Health. Jeho cena by sa mala pohybovať na úrovni 80 eur a očakáva sa, že ho Samsung predstaví možnože už na udalosti Galaxy Unpacked 2024 v polovici januára, kde budú predstavené aj nové vlajkové lode radu Galaxy S24.

Zdroj: windowsreport, 91mobiles, X.com

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit